Målgrupper

Den primära målgruppen för mina tjänster är bostadsrättsföreningar. Jag är en egen företagare med lång vana av att arbeta med databaser – jag är noggrann och arbetar snabbt. Jag erbjuder ett paket som är prisvärt för en bostadsrättsförening som ta ett första kliv mot digitalisering genom att visualisera årsredovisningar över tid.

En bostadsrättsförening i sig har flera målgrupper som kommer att dra nytta av visualisering av föreningens data – revisor, medlemmar och styrelse.

Dina målgruppers behov och förväntningar

En medlem i en bostadsrättsförening – eller en potentiell köpare av en bostadsrätt – vill se hur föreningen mår idag och hur styrelsen planerar framåt. För de flesta av oss är det svårt att läsa ut detta i årsredovisningens balans- och resultaträkning.

En styrelseledamot vill att medlemmarna ska kunna se och jämföra utgifter och intäkter på ett begripligt sätt och se vad pengarna faktiskt går till. Ofta ger det bra argument för de beslut som styrelsen fattar. Det är viktigt för styrelsen att medlemmarna kan jämföra data över tid – ibland också för att undvika konflikter med medlemmar.

En mäklare (som ska hitta en köpare till en bostadsrätt) vill veta varför det är bra att köpa en lägenhet i just er förening.

Ta steget mot öppenhet och transparens!

Genom att anlita mig och ta ett första steg mot digitalisering av föreningens data får målgrupperna ökad insyn i och hur föreningen mår och hur föreningen sköts idag och hur planen för framtiden ser ut! Både styrelse och medlemmar blir nöjdare med datavisualisering!